posebna ponudba in akcije

BREZPLAČNO VZDRŽEVANJE

Ponujamo posebno ponudbo s katero si lahko pridobite BREZPLAČNO mesečno vzdrževanje. Ni vas več potrebno skrbeti za varnost vašega spletnega mesta z neposodobljenimi vtičniki. V sklopu našega vzdrževanja je vključeno vzdrževanje in posodabljanje vseh vtičnikov na vaši spletni strani, svetovanje in ponovna vzpostavitev vašega spletnega mesta v primeru večjih težav in manjši posegi kot so spremembe besedil, slik, kontaktnih informacij ipd. Če imate kakšne dodatne želje glede vzdrževalne pogodbe, nas kontaktirajte in se lahko tudi zmenimo za druge podrobnosti ali dodatne storitve.

Ta ponudba je aktualna tako za nove stranke kot za naše že obstoječe stranke saj omogoča obojim dostop do BREZPLAČNEGA vzdrževanja.

OBSTOJEČE STRANKE

Za vsako končan projekt novo pridobljene stranke, ki ste jo napotili k nam, si lahko prislužite dodatno BREZPLAČNO 1 mesečno vzdrževanje.

Poskrbite, da vas naše nove stranke omenijo, ko jih napotite k nam.

preberite si več v splošnih pogojih posebnih ponudb

Promocija poteka od 20.05.2020 do 01.09.2020

NOVE STRANKE

Izberite SPCoding za izdelavo vaše spletne strani ali trgovine in si prislužite BREZPLAČNO 3 mesečno vzdrževanje!

Če ste že naša obstoječa stranka in nimate vzdrževanja, nam pišite na: info@spcoding.com in si zagotovite kvalitetno in zanesljivo vzdrževanje.

preberite si več v splošnih pogojih posebnih ponudb

Promocija poteka od 01.07.2020 do 01.09.2020

KAMPANJA "POLETNI TROJČEK"

Oznanjamo, da smo se odločili v poletnih mesecih izvesti verižno kampanjo z ugodnostmi, ki se bodo vsak mesec dodajale. Z kampanjo začnemo junija in bo trajala vse do konca avgusta. NAMIG: prvi mesec boste lahko prihranili 150 EUR pri izdelavi vaše spletne strani ali trgovine. Spremljajte našo spletno stran https://spcoding.si ali sledite našemu Facebook-u za več informacij o kampanji.

preberite si več v splošnih pogojih posebnih ponudb

Kampanja se izvaja med 01.06.2020 do 01.09.2020

PRIHRANI 150 €

Izberite SPCoding za izdelavo vaše spletne strani ali trgovine in si prislužite 150€ prihranka!

preberite si več v splošnih pogojih posebnih ponudb

Promocija poteka od 01.06.2020 do 01.09.2020

BREZPLAČNO GOSTOVANJE

Izberite SPCoding za izdelavo vaše spletne strani ali trgovine in si zagotovite 1 leto brezplačnega spletnega gostovanja!

preberite si več v splošnih pogojih posebnih ponudb

Promocija poteka od 01.08.2020 do 01.09.2020