Pravilnik o zasebnosti

Politika zasebnosti. Več na spcoding.

Zasebnost in zaščita osebnih podatkov

Pravilnik o zasebnosti spletnega mesta spcoding.com je sestavljen v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot9), na podlagi priporočil GZS, Na podlagi 24 člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES ali GDPR in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletnim portalom upravlja podjetje SPCODING, Gregor Pavuna, s.p. Prosimo vas, da podrobno preberete splošne pogoje in pravilnik o zasebnosti, ki določajo prijavo in koriščenje spletne strani spcoding.com (v nadaljevanju SPCoding).

Katere podatke zbiramo?

Podjetje SPCODING, Gregor Pavuna, s.p. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v skriti obliki, IP naslov naprave s katere se prijavljate ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu spcoding.com. SPCoding ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Uporabnik se z uporabo spletnega mesta spcoding.com strinja z vsakokratno veljavnimi pravili, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Ponudnik, kot upravljavec osebnih podatkov bo le-te uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, povpraševanja, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo z naročilom povezano in potrebno komunikacijo.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke.

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih spcoding.com do preklica obvešča o novostih, popustih in drugih promocijah. Za prijavo na e-novice spletna stran spcoding.com zbira sledeče podatke: e-naslov in IP.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega je do preklica prijavljen na e-novice spletne strani spcoding.com. Kadarkoli lahko pisno zahteva Odjavo za e-novice. Zahteva lahko, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec SPCODING, Gregor Pavuna, s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Za odjavo iz e-novic kliknite tukaj.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu spcoding.com lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@spcoding.com.

Kako zagotavljamo varnost podatkov?

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletni strani spcoding.com ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo varoval SPCODING, Gregor Pavuna, s.p. ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani SPCODING, Gregor Pavuna, s.p. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe o varovanju podatkov. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svoje elektronske naprave.

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. SPCODING, Gregor Pavuna, s.p. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podatki so lahko posredovani:

  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing…)
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.)

 

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta spcoding.com se uporabnik strinja s Splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Z uporabo naše spletne strani uporabnik potrjuje da je prebral, razumel in se strinjal z vsemi pogoji zaupnosti podatkov in z načini uporabe spletnega mesta https://spcoding.si.

Upravljavec osebnih podatkov je: SPCODING, Gregor Pavuna, s.p., Sela pri Dobovi 71, 8257 Dobova, Slovenija, SI 95694692. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na info@spcoding.com.

 

Zadnja sprememba: 04. 05. 2020.