Proces – od ideje do realnosti

Od ideje do Realnosti

ZBIRANJE INFORMACIJ

Najprej dobimo vašo povpraševanje, vam pošljemo ponudbo in se dogovorimo za sestanek, kjer se pogovorimo o vaših vizijah in ciljih ter se nadaljnje pogovorimo o celostni podobi podjetja, ciljni publiki in ostalih elementih potrebnih za kvalitetno načrtovanje vaše spletne strani. Z vami se lahko sestanemo tudi pri vas, če vam tako bolje odgovarja.

NAČRTOVANJE

Določimo katere tehnologije in elemente bomo uporabili pri izdelavi vaše spletne strani. Naredimo tudi analizo vašega podjetja ali aktivnosti in se seznanimo z vašimi ključnimi uporabniki, da lahko načrtujemo uspešno oglaševanje vaše spletne strani.

VNOS VSEBIN IN OPTIMIZACIJA

Pri izdelavi poskrbimo za vnos vseh vrst vsebin na vaši spletni strani in optimizacijo. Vsebine lahko pridobimo od vas ali jih priskrbimo sami, po vzpostavitvi strani pa predamo našim strankam popolno kontrolo nad svojo spletno stranjo in ponujamo tehnično pomoč.

TESTIRANJE

Po končani izdelavi spletne strani nastopi faza testiranja kjer preizkusimo funkcionalnost vseh vtičnikov in obrazcev, kompatibilnost z mobilnimi napravami in tablicami ter poskrbimo, da vaša spletna stran deluje brezhibno.

OBJAVA

Po zaključeni fazi testiranja je čas za stranko, da pregleda spletno stran in jo odobri. Šele takrat se spletna stran uradno objavi in preda stranki.

PODPORA

Po vzpostavljeni spletni strani smo vam na voljo za morebitna vprašanja in težave pri upravljanju z vašo spletno stranjo. Nudimo vam tehnično podporo in v primeru, da ste se odločili za vzdrževanje, vam zagotavljamo posodobitve in pomoč pri ponovni vzpostavitvi spletne strani v primeru kritičnih težav.

Proces – od ideje do realnosti. Več na spcoding.

ostale storitve

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Ponujamo izdelavo spletnih strani in trgovin, ki so primerne tako za fizične osebe kot za podjetja.

IZDELAVA SPLETNIH, MOBILNIH IN NAMIZNIH APLIKACIJ

Ustvarimo vam lahko spletne strani in aplikacije vseh vrst in se prilagodimo potrebam strank.

SEO - OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI

Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran v Google iskalniku višje uvrščena in bolje vidna uporabnikom.

MIGRACIJE SPLETNIH STRANI

V primeru, da želite prenesti svojo že obstoječo spletno stran na nov strežnik, vam ponujamo tudi možnost migracije na naše strežnike. Z veseljem vas bomo vzeli pod svoje okrilje.

LOGO IN CGP

Lahko vam izdelamo logotip ali vam ustvarimo celostno grafično podobo spletne strani.

GOSTOVANJE

Ponujamo gostovanje na zanesljivih strežnikih v Sloveniji. Po želji strank se lahko dogovorimo tudi za gostovanje drugje.

OGLAŠEVANJE

S pomočjo poznavanja vaše ciljne skupine vam pomagamo oglaševat vašo spletno stran preko optimizacije spletne strani, družbenih omrežij ipd.

VZDRŽEVANJE

Vaše spletne strani in aplikacije bomo redno posodabljali in zavarovali pred nevšečnostmi. Vključena je tudi pomoč in ponovna vzpostavitev spletne strani v primeru večjih težav.